FinansBureauet

Spar 25 procent på undervognsbehandlingen

Benytter man sommermånederne til at få undervognsbehandlet sin bil, er der mange penge at spare

Spar 25 procent på undervognsbehandlingen

1219 kr. Så meget kan man, ifølge en undersøgelse fra autobutler.dk, spare ved at få undervognsbehandlet sin bil om sommeren, hvor mange undervognscentre står gabende tomme. Og det svarer til en besparelse på over 25 procent.

I et konkret eksempel undersøgte autobutler.dk prisen på undervognsbehandling af en Skoda Octavia Combi, hvor normalprisen typisk ligger på 4.500-4.600 kr. En rundringning til en række lokale undervognscentre afslørede priser helt ned til 3.500 kr. enten i forbindelse med eller lige efter sommerferien.

Men ifølge autobutler.dk kunne besparelsen have været blevet endnu større, hvis man havde benyttet sig af deres værkstedsportal til at indhente tilbuddene. På den nævnte Octavia Combi har gennemsnitsprisen på autobutler.dk de seneste to år været 3.381 kr., altså ca.1.200 kr. under normalprisen og 7,6 pct. lavere end gennemsnittet for de indhentede telefontilbud. Generelt er gennemsnittet for undervognsbehandlinger på portalen ca. 3.000 kr.  

Og ifølge autobutler.dk selv, behøver man ikke være bange for at benytte sig af et af de undervognscentre, som autobutler.dk samarbejder med. Autoværksteder på autobutler.dk er enten tilknyttet en brancheforening, er en del af en kædetilslutning, skal følge dens krav eller er genstand for løbende uvildige kontroller. Og der er brugerratings på alle værksteder og undervognscentre.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce