FinansBureauet

Spar 10-20 % på alle jeres indkøb privat og erhverv

Uanset om man handler privat eller erhverv, så ønsker man naturligvis at gøre de bedste handler.

Uanset om man handler privat eller erhverv, så ønsker man naturligvis at gøre de bedste handler. Heldigvis kan man nemt spare 10-20 % på alle sine indkøb, hvis man blot er opmærksom på de mest almindelige spareregler.

Saml dine køb og spar fragten

Handler man på nettet, vil fragtomkostningerne hurtigt kunne løbe i mange penge, hvis man handler hos forskellige webshops. Vil du spare fragten, så kan du med fordel samle dine køb hos én og samme forhandler – såfremt det kan lade sig gøre. Har du f.eks. købt ny bolig, så kan du gøre klogt i at købe hårde hvidevarer og elektronik hos samme forhandler. Langt de fleste webshops har en fragtfri grænse, som din samlede ordreværdi skal overstige, hvis du skal have glæde af gratis fragt. Selvom fragtomkostningerne sjældent er dét, der vælter budgettet, så kan fragten sagtens løbe op i mange penge på længere sigt.

Søg efter rabatkoder på nettet

Hvis vi holder fast i eksemplet med, at du vil købe nye hårde hvidevarer og elektronik til din nyindkøbte bolig, så kan du selvfølgelig også vælge at bruge en rabatkode. Du kan f.eks. søge efter en Whiteaway rabatkode, hvor du kan spare mange penge på hårde hvidevarer og elektroniske apparater. Generelt er danske webshops flittige med at oprette rabatkoder, hvilket kan komme dig til gode. Det tager ikke mere end et par minutter at søge efter rabatkoder, og det er noget, som man altid bør sætte tid af til. Skal din rabat fratrækkes, er det vigtigt, at du indløser rabatkoden, før du går videre til selve betalingen.

Gennemsøg markedet for de bedste priser

Uanset om du skal købe en ny printer, computer, brændeovn, havestol eller trampolin, så kan du gennemsøge markedet for de bedste priser. Har du udset dig en specifik vare, vil der være høj sandsynlighed for, at der er flere forhandlere af samme vare. Vil du undgå at betale flere penge end højst nødvendigt, bør du undersøge, hvor du kan købe varen til den mest fordelagtige pris. Det kan du f.eks. gøre ved at lave dit eget pristjek, hvor du noterer priserne hos de repræsenterede webshops.

Slip din indre tilbudsjæger løs

Skal man spare penge på indkøb som privat eller erhverv, vil det være en fordel, hvis man slipper sin indre tilbudsjæger løs. Uanset om du skal købe en større- eller mindre forbrugsvare, vil du altid kunne gøre klogt i at kigge efter tilbud. Skulle det ske, at du ikke finder en rabatkode, så kan du altså stadig spare penge, hvis det lykkedes dig at finde et fordelagtigt tilbud. Det er ikke sikkert, at du kan finde den ønskede vare på tilbud, men det er værd at give det en chance. Hvis du ikke er opsøgende, vil der i hvert fald være stor risiko for, at du går glip af de bedste tilbud.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce