FinansBureauet

Lamborghini Aventador J - Taming of the beast

Lamborghini Aventador J - Taming of the beast

Ligesom man troede, det ikke kunne blive vildere, kom Lamborghini Aventador J. Ved Geneve Motor Show 2012 præsenterede Automobili Lamborghini den mest kompromisløse åbne supersportsvogn i mærkets historie.

Lamborghini Aventador J er en naturkraft på hjul – yderst potent og helt åben. Lamborghini Aventador J tilbyder sin fører og passager en fuldstændig ubeskrivelig oplevelse af styrke og dynamik. På samme tid er to-sædersmodellen med 700 hk et førsteklasses teknologisk eksempel, der kombinerer innovative løsninger med helt nye materialer og demonstrerer således Automobili Lamborghinis enorme ekspertise inden for kulfiberteknologi.

Lamborghini Aventador J er en fuldstændig åben sportsvogn, hvor eksteriør og interiør smelter sammen. Designere og ingeniører i Sant’Agata Bolognese har ikke alene skilt sig af med taget, men også med det forreste vindfang. Og det stiller særlige krav til udstyret, hvis man vil opnå top-hastigheder på mere end 300 km/t. Men tag ikke fejl - Lamborghini Aventador J er fuldt funktionel til brug på almindelig vej.

"Med Lamborghini Aventador J har vi formet vores brand DNA i sin mest definitive form hidtil. Denne sportsvogn er så ekstrem og kompromisløs, som kun en Lamborghini kan være", siger Stephan Winkelmann, Præsident og CEO for Automobili Lamborghini. "Den nye Lamborghini Aventador J er den mest fuldstændigt åbne supersportsvogn i Lamborghinis historie. Navnet kommer fra vores tradition og kombinerer ukonventionelt design med teknologisk innovation. I dag, hvor vi bliver konfronteret med en lang række re-gulativer, møder vi dem som udfordringer. Aventador J er bevis på, at på trods af regler vil Lamborghini altid, få folk til at drømme, selv i fremtiden".

Aventador J er på en række punkter anderledes end Aventador coupé. I den åbne version har monocoquen et helt nyt design, ligesom sikkerhedskonstruktionen bag sæderne er ny. Lamborghini har gjort store bestræbelser på at reducere vægten. Den manglende tilstedeværelse af taget, det store vindfang, aircondition og navigations-systemet reducerer, sammen med den udbredte brug af kulfiber, vægten betragteligt. Og sammen med de 700 HK gør det bilen til et frygtindgydende monster.

Skulle man have lyst til at købe Lamborghini Aventador J, skal man ikke vente for længe. For bilen bliver kun produceret i et eneste eksemplar, og end ikke Lamborghini Museet kommer til at eje et eksemplar. Så i sandhed en unik bil. Men de mange andre fans af supersportsvognen fra Sant’ Agata Bolognese kan være helt rolige – Aventadorens succeshistorie er kun lige startet&hellip

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce