Jeep præsenterer den helt nye Wrangler ved Los Angeles Auto Show

Den nye Jeep Wrangler, den mest komplette SUV til dato, har netop haft sin debut ved Los Angeles Auto Show. Den løfter arven fra de tidligere ikoniske Wrangler modeller med en unik kombination af enestående off-road-evner, ægte Jeep-design og nyeste teknologi inden for sikkerhed, infotainment og drivlinjer.8. december, 2017 - kl. 00:00
Forfatter: Claus Fledelius


Synes godt om Finansbureauet.dk

Del artiklen

En ny Jeep Wrangler er netop blevet præsenteret ved Los Angeles Auto Show – det årlige mekka i USA for bilentusiaster. Vanen tro, når det gælder en lancering af en ny Jeep, er der tale om et bilikon, som er blevet forfinet efter alle kunstens regler med størst mulig respekt for de tidligere udgaver af den ikoniske Jeep, som den helt nye 2018-udgave afløser.

 

Den nye Jeep Wrangler kommer med optimerede off-road egenskaber, der kun er mulige at opnå med unikke tekniske løsninger. De tæller blandt andet to avancerede 4x4 systemer, herunder nyt Selec-Trac system, som er Jeeps betegnelse for et permanent firehjulstræk. Dertil kommer elektronisk Tru-Lock differentialespærre på for- og bagaksel, Trac-Lok limited-slip differentiale samt - for hardcore off-road entusiasterne - mulighed for elektronisk at afbryde krængningsstabilisatoren.

 

En moderne fortolkning af oprindeligt Wrangler design

Den nye Wranglers udvendige design omfatter det genkendelige kølergitter med trapezform, ikoniske runde forlygter og firkantede baglygter, forbedret aerodynamik, en praktisk foldbar forrude, det aftagelige tag og døre samt et hav af forskellige dør- og tagkombinationer. Indvendig er interiøret kendetegnet ved autentisk design, omhyggeligt håndværk og materialer af høj kvalitet, der resulterer i forbedret køreglæde for fører og passagerer.

 

Avanceret teknologi

Den nye Jeep Wrangler er udstyret med flere avancerede teknologi-features end nogensinde før, og den fås med tre nye Uconnect systemer, der leverer kommunikation, underholdning og navigation. De nye 4. generations Uconnect systemer kommer med en ny digital instrumentering, og man kan vælge mellem 5”, 7”, eller 8.4” touchscreens, hvor man kan zoome ind og ud ved hjælp af fingrene. Systemet inkluderer desuden Apple CarPlay.

 

Sikkerhed har været et stort fokusområde i udviklingen af den nye Jeep Wrangler, som har mere end 75 aktive og passive sikkerhedssystemer.

 

Nye avancerede brændstofeffektive motorer er kommet til hvilket omfatter en helt ny europæer-venlig firecylindret 2-liters benzinmotor med turbo samt en 3-liters EcoDiesel V6-motor. Begge leveres sammen med en ny otte-trins automatgearkasse.

 

Flere produktspecifikationer for Europa samt datoen for den europæiske introduktion af den nye Jeep Wrangler vil blive offentliggjort i løbet af 2018.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Claus Fledelius Følg på:

Claus Fledelius er cand.polit. og chefredaktør på FinansBureauet. Har tidligere bl.a. været økonomisk journalist og redaktør for Børsen Magasiner og Bonnier Publications, og har derudover stået som forfatter til flere skattepolitiske rapporter.

Vil du skrive for os?

Synes godt om finansbureauet.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen