FinansBureauet

Hold ferie på Great Barrier Reef

Ved at booke et ophold på Lizard Island Resort, får man mulighed for at opleve Great Barrier Reef på absolut nærmeste hold.

Hold ferie på Great Barrier Reef

Var det noget med et hotelophold med din helt egen private strand midt i en smuk nationalpark? Så er Lizard Island Resort måske lige sagen. Placeret på Great Barrier Reef ud for det nordlige af Australiens østkyst ligger resortet i fantastiske omgivelser i nationalparken Lizard Island National Park. Nationalparken er opkaldt efter Lizard Island, men er i sin helhed en øgruppe bestående af seks små øer.

Lizard Island Resort har egen private landingsbane med tilhørende privatfly. Der er kun adgang for resortets gæster samt personale, så der er mulighed for at nyde naturen næsten helt alene. Resortet består af kun 40 værelser – det ene mere luksuriøst end det andet – og på øen er der i alt 24 badestrande. Så hvis du er træt af de mange mennesker på Bellevue Strand er Lizard Island måske sagen? Og så skal man jo heller ikke glemme at Lizard Island har en gennemsnitstemperatur årligt på 27 grader – lidt mere end hvad vi kan prale af i Danmark. Samtidig kan resortet tilbyde swimming pool, tennisbaner, bibliotek, gourmet restaurant, fitness-center, spa og massage. Der er selvfølgelig også mulighed for at dykke, snorkle eller fiske i det krystalblå vand der omgiver øen. For ej at forglemme den fantastiske natur på selve øen, med rig mulighed for at se det lokale dyre- og planteliv på en af de guidede vandreture. Samtidig er nationalparken også rig på historie og religiøse steder for de lokale aboriginals. Så du kommer bestemt ikke til at kede dig!

Skulle du være fristet af et ophold på Lizard Island kunne det måske være værd at overveje ”Pavillonen” – den mest eksklusive suite i resortet. Suiten er placeret højt på øen, så du får en helt fantastisk udsigt over bugten samt de tilstødende øer. Der er selvfølgelig også en stor terrasse og en privat pool hvorfra du kan nyde den storslåede udsigt.  

Det lyder alt sammen meget fristende, men prisen er også derefter. Pavillonen koster 21.000 kr. for en overnatning, mens de ”billige” værelser kan fås til godt og vel 9.000 kr. pr. overnatning. Det lyder måske dyrt, men booker du mindst fem nætter bliver du til gengæld også fløjet gratis ind på øen i resortets privatfly.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce