FinansBureauet

Gratis genvej til billige charterrejser

Sommeren lader vente på sig, og derfor er det fristende at pakke kufferten og smutte sydpå. Er budgettet begrænset, er der hjælp at hente fra ny prisagent.

Gratis genvej til billige charterrejser

Der er ikke ligefrem trængsel på de danske strande denne sommer. Derimod er trængslen ved indtjekningsskrankerne i lufthavnene større end længe. Med efterlønspenge på kontoen flygter folk i stor stil ned til sydens varme.

Har du oprindeligt besluttet dig for at holde ferie i Danmark, men er ved at fortryde beslutningen, er det imidlertid ikke for sent at få en billet sydpå. Heller ikke selvom du ikke har tænkt at bruge hele efterlønsudbetalingen på, at vriste en rejse ud af rejseselskabet her i sidste øjeblik. Der indløber nemlig til stadighed afbud, som man kan samle op til billige penge i sidste øjeblik.

Men lad det også være sagt med det samme - man skal være hurtigt ude, for at opsnappe de gode tilbud. Har man ikke tid eller lyst til at bruge hele dagen på at surfe nettet for de gode tilbud, kan man få hjælp fra en ny service fra travelmarket.dk. Her kan man nu oprette en gratis Charter Prisagent, som løbende holder øje med tilbud på de destinationer, som man er interesseret i. 

Når man har tilmeldt sig, får man automatisk en mail med de tilbud, som matcher ens ønsker. Man modtager hver formiddag en email med de opdaterede priser. Og derudover får man adgang til en personlig rejseside, hvor man kan få et hurtigt overblik over hvordan priserne har udviklet sig i løbet af dagen, så man kan slå til på helt rette tidspunkt. På den måde kan man altså både spare tid og penge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce