FinansBureauet

Golfvogn som hovercraft

Vil da have et forspring frem for andre golfspillere, så bestil din egen hovercraft golfvogn.

Golfvogn som hovercraft
Så har man set det med. For golfspilleren som har (næsten) alt – også 58.000 dollars – kommer nu en golfvogn som hovercraft. Siddende i en sådan vil man være i stand til at glide henover diverse sandbunkere og vandforhindringer, såvel som skånsomt henover fairways. Så kan man ikke imponere med sit golf handicap, kan man da i det mindste sikre, at man ikke går ned på udstyr.
 
Golf er et langsommeligt spil. Men udstyret med en hovercraft har man mulighed for at speede det lidt op, da tophastigheden når helt op på 75 km/t. Og har man behov for at bakke, kan man gøre det med helt op til 40 km/t, hvilket efter sigende skulle være ganske unikt indenfor hovercraft universet.
 
Har man brug for at imponere andre steder end på golfbanen, kan man også sagtens tage den med på Bellevue strand, da den opfylder alle sikkerhedsnormer, inklusive United States Coast Guard´s standarder for sikker transport på vand.
 
Se mere her: http://www.hammacher.com/Product/12245?PID=7186376&source=cj&utm_source=Affiliate&utm_medium=CPA&utm_campaign=CJ
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce