FinansBureauet

Fantastiske muligheder for iværksættere

Vi lever i en tid, hvor der er utrolig meget fokus på iværksættere som mennesker, der skaber værdi og udviklet vores samfund. Og selv om man starter småt, så kan man få digital hjælp til at opfylde sine store drømme.   

Janteloven er heldigvis på vej ud af vores selvforståelse, og iværksætterne, der tør satse på egne ideer og koncepter er vokset meget i anseelse i de seneste år. Se bare programmer som ”Løvens hule”, hvor succesfulde iværksættere sidder og vurderer, om de vil investere i nye iværksætteres ideer. Men for at opnå så stor succes, er det vigtigt at have styr på forretningen. Det er der heldigvis råd for.  

Få styr på kunderne 

Sidder man på et hjemmekontor, i en mindre virksomhed eller et sted, hvor man ikke altid har mulighed for at passe sekretær opgaver, kan det være en ide at få teknologien til at hjælpe med at holde styr på kunderne. Man kan for eksempel anskaffe sig en virtuel sekretær, hvis man ikke har råd til at fastansætte nogen. Det kan man gøre i form af et callcenter, som Topcall.dk, der kan stille en ekstern receptionist service til rådighed. Så behøver man så ikke stresse, når telefonen ringer, imens man er optaget, fordi der altid er nogen, der tager sig af opkaldet, i stedet for en telefonsvarer. Hvis man nogensinde selv har prøvet at ringe forgæves til en butik eller forhandler, ved man godt, at det ikke ligefrem er noget, der øger købelysten. En app som Base CMR, kan også hjælpe med at holde styr på kunder, leads og aftaler, så man hurtig kan skabe sig et overblik over sin relation til kunden, tidligere handler, aftaler og så videre.  

Glade kunder skaber omsætning 

Kundepleje er en vigtig for enhver selvstændig iværksætter. For det er kunderne, der i sidste ende skal holde forretningen i gang. Samtidig er kunderne også nogle vigtige ambassadører for virksomheden, og hvis man er en lille virksomhed med et begrænset reklamebudget, så kan hver eneste glade kunde være med til at sælge virksomheden via mund-til-mund metoden.  

Hold motivationen i topform 

Uanset hvilken forretning man arbejder på at starte op, så vil der komme tidspunkter, hvor man får lyst til at droppe det hele til fordel for et 9-16 job. For store drømme kræver en stor indsats, og det slider i det lange løb. Især hvis vejen til succes er lidt længere, end man først regner med. Så er det utrolig vigtigt at holde motivationen og fortsætte fremad. Det er selvfølgelig op til den enkelte, hvad man bliver motiveret af. For nogen er det ikoner som Apple grundlæggeren Steve Jobs, Facebooks skaber Mark Zuckerberg eller manden bag Tesla, Elon Musk. Det er alt samme mennesker, der har satset 100% på deres egne ideer, og som alle har været ved at smide håndklædet i ringen eller har været ved på at gå bankerot undervejs. Det er motiverende at høre, hvordan andre har overkommet forhindringerne. Derfor kan man installere mobil app’en fra TED. Her kan man se inspirerende taler fra nogle af verdens mest interessante mennesker.  

Farvel til Janteloven 

Folk fra udlandet har i mange år rystet på hovedet, når de skulle fortælle om Danmarks særlige kendetegn, Janteloven. For godt nok er vi et folk, der regnes blandt de lykkeligste i hele verden, men vi er samtidig også kendt for at holde hinanden nede med Jantelovens bud om ikke at stikke snude for langt frem. De fleste ved inderst inde godt, at de ikke kommer nogen vegne, hvis de følger den. Så gør som resten af verden: Drop janteloven og tage sagen i egne hænder, for så er der langt større chancer for at opnå sine drømmemål.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce