FinansBureauet

Danskerne storshopper e-cigaretter på nettet

I dag kan man købe både tøj, møbler, dagligvarer og tasker på nettet, så hvorfor skulle man ikke også kunne købe e cigaretter? Der findes alene på det danske marked et trecifret antal webshops, som sælger e cigaretter og dertilhørende tilbehør. Det vidner om, at der tale om et stort marked i kraftig vækst.

    

Efterspørgslen er tårnhøj

Der findes nærmest ikke den dansker, som ikke på den ene eller anden måde har stiftet bekendtskab med de såkaldte e cigaretter. De berømte e cigaretter har nemlig vundet danskernes hjerte ifølge nyere undersøgelser, som handler om danskernes holdning til e cigaretter.

E cigaretter forhandles i mange fysiske butikker, men danske forbrugere er alligevel gladest for at handle på nettet, hvor priserne er lave takket være den intense konkurrence. Der sker rigtig mange ting inden for den teknologiske udvikling i disse år, så det er usandsynligt, at danskerne vil stoppe med at handle e cigaretter og andre produkter på nettet.

Strengere lovgivning kan bremse den stigende efterspørgsel

Det er et faktum, at der bliver solgt flere e cigaretter end nogensinde før, men det er ikke sikkert, at efterspørgselskurven fortsat vil udvikle sig i en gunstig retning. De populære e cigaretter er nemlig kommet i myndighedernes og politikernes søgelys, hvilket allerede har resulteret i, at der er blevet indført strengere regler på området.

I dag er e cigaretter bandlyst fra kollektive transportmidler, børnehaver og skoler. Der bliver desuden stillet flere krav til producenterne end hidtil. Folketinget har vedtaget den nye lov med henblik på at styrke sikkerheden for forbrugerne.

Sikkerhedsstyrelsen har sågar etableret en hjemmeside, som indeholder al nødvendig viden om e cigaretter. Du kan på denne hjemmeside læse alt om regler, gebyrer, kontrol, fjernsalg, aldersgrænse og meget andet. Ønsker du at forhandle e cigaretter i din butik og / eller webshop, så vil det være relevant for dig at besøge hjemmesiden.

Intensiv forskning på området

Der er mange mennesker, som spekulerer i, hvem der har opfundet e cigaretten, og hvornår idéen opstod. Den første e cigaret kan spores tilbage til Herbert A. Gilbert, som i 1963 forsøgte at få patent på en cigaret uden røg og tobak. Den moderne e cigaret blev opfundet i 2003 af den kinesiske udvikler og farmaceut, Hon Lik.

Synes du, at det er svært at gøre sig klog på de populære e cigaretter, så kan du læse nogle af de mange øvrige blogindlæg og guides, som du finder online. Der bliver fortsat forsket i e cigaretter, så hvis du interesserer dig for emnet, bør du holde øje med de nyeste forskningsresultater.

Del