Undervandsbåd i bedste James Bond stil

Med den nye Deepflight Submarine Super Falcon Mark II føler man sig hensat til gamle James Bond film.12. september, 2014 - kl. 00:01
Forfatter: Claus Fledelius


Synes godt om Finansbureauet.dk

Del artiklen

Den nye Deepflight Submarine Super Falcon Mark II kan virke bekendt på Bond fans, og med god grund. Dens skaber, Graham Hawkes, designede også ubåden, som for 34 år siden angreb James Bond i en undersøisk kamp på liv og død. Og lige siden dengang har han produceret undervandsbåde til entusiaster og rigmænd over hele verden. Sidste skud på stammen er denne Deepflight Submarine Super Falcon Mark II, som er en to-personers ubåd. Den har en længde på 17 meter, og hvert sæde har sit eget boble glas cockpit. Den er udstyret med et sæt vinger på siden og stabilisatorer i den bageste del, som tillader den at dykke ned til 400-meter under overfladen.

Skulle man være blevet fristet, kan man erhverve den for den beskedne sum af 9,3 mio. kr. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Claus Fledelius Følg på:

Claus Fledelius er cand.polit. og chefredaktør på FinansBureauet. Har tidligere bl.a. været økonomisk journalist og redaktør for Børsen Magasiner og Bonnier Publications, og har derudover stået som forfatter til flere skattepolitiske rapporter.

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om finansbureauet.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen