FinansBureauet

Spar penge på din varmeregning med et oliefyr

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke altid er helt vildt sjovt at bruge penge på at varme sin bolig op, men det er der ikke noget at gøre ved, for man er nødt til at gøre det. Der findes dog heldigvis op til flere måder, hvorpå du kan spare penge på din varmeregning. Der er specielt én særlig måde, der giver dig mulighed for at spare store beløb hvert eneste år, hvorfor det bestemt er noget, du bør tage op til overvejelse. Det er selvfølgelig opvarmning ved hjælp af et oliefyr, der er tale om her, for det er bestemt den form for opvarmning, der giver de bedste forudsætninger for at holde udgifterne i bund. Derfor bør du også tage det op til meget kraftig overvejelse, om det ikke kunne være en god idé at skifte din nuværende form for opvarmning ud med et oliefyr.

Hvordan kan jeg spare penge på opvarmning med et oliefyr?

Der er flere måder, du kan spare penge på din varmeregning på, hvis du vælger at investere i et oliefyr, men der er dog særligt to årsager til, at du kan ende med at spare en hel del penge på din varmeregning, hvis du udskifter din nuværende form for opvarmning med et moderne oliefyr og en dertilhørende olietank. Det er dog slet ikke ensbetydende med, at der ikke er andre årsager til, hvorfor du skal sørge for at skifte til et oliefyr så hurtigt som overhovedet muligt - det er blot fordi, at det er de to primære årsager til, at du med et oliefyr vil kunne spare rigtig mange penge på din varmeregning hvert eneste år, og det er med garanti også de to årsager, der bedst vil kunne motivere dig til at skifte til et oliefyr og opvarmning ved hjælp af fyringsolie fra den opvarmningsform, du har lige nu.

Første årsag: Oliepriserne er faldende

Den første årsag til, at der er mulighed for at spare mange penge på din varmeregning, hvis du skifter til et oliefyr er, at det er rigtig lang tid siden oliepriserne har været så langt nede, som de er i øjeblikket og det ser bestemt ikke ud til, at de vender den anden vej lige foreløbigt. Det betyder også, at du har mulighed for at købe fyringsolie til rigtig gode priser i øjeblikket, hvilket igen betyder, at der kan spares rigtig mange penge på at opvarme din bolig med et oliefyr i stedet for andre former for opvarmning, som bruger alternativer stoffer eller materialer til opvarmning. Hvis du sørger for at købe de rigtige steder, så er der faktisk mulighed for at købe fyringsolie til så gode priser, at man næsten burde sørge for at købe til det næste meget lange stykke tid, da det økonomisk ville være en rigtig god idé.

Anden årsag: Forsyningssikkerhedsafgiften er blevet fjernet

Du kender den med garanti godt. Forsyningssikkerhedsafgiften har nemlig været en meget omtalt afgift de sidste mange år, fordi der har været store ramaskrig om, at det er en afgift, der efterhånden ville kunne betragtes som både håbløst forældet og direkte uretfærdig overfor de personer, der varmer deres bolig eller deres ejendom op med et oliefyr og dermed også fyringsolie. Noget tyder dog på, at den danske regering endelig har fundet ud af, at det er en afgift, der sagtens kan undværes i det danske budget og derfor har de også valgt at fjerne den med virkning pr. 1. januar 2015, hvorfor det er noget, der allerede nu kommer de danske forbrugere, der varmer med oliefyr og fyringsolie til gode - og det er endnu en god grund til at investere i et oliefyr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce