FinansBureauet

Ny portal samler viden om sikker virksomhedsdrift

Advodan har lanceret en ny webportal, hvor virksomhedsejere kan få svar på, hvordan man driver en virksomhed på et juridisk sikkert grundlag. Portalen indeholder bl.a. en interaktiv tidslinje med tilhørende juraguides, en gratis e-bog med tips til sikker virksomhedsdrift og en test, hvor brugeren kan afdække den juridiske sikkerhed i sin egen virksomhed.

Ny portal samler viden om sikker virksomhedsdrift

For at få succes som selvstændig erhvervsdrivende er det helt afgørende, at man driver sin forretning på et juridisk sikkert grundlag. Det gør man bl.a. ved at sikre sine værdier løbende og hele tiden arbejde med det mest optimale set-up for sin virksomhed.

”Med portalen ønsker vi, at man som virksomhedsejer har let adgang til den viden, man behøver for at kunne træffe de rigtige valg for sin virksomhed – uanset om man er i opstartsfasen, har drevet sin forretning længe, eller om man står over for at skulle give stafetten videre til næste generation”, siger kommunikationschef i Advodan Astrid Søes Poulsen og fortsætter:

”Ved hjælp af tidslinjen, som skal symbolisere en virksomheds livscyklus, kan brugerne få overblik over de mest typiske hændelser og samtidig få svar på, hvilke juridiske dokumenter man som minimum bør have styr på både før og når, den enkelt situation opstår. Det kan fx være i forbindelse med omdannelsen af en personlige ejet virksomhed til selskabsform, en ny medejer, etablering af en professionel bestyrelse, opkøb og frasalg eller skilsmisse og dødsfald i ejerkredsen. ”

Gratis e-bog, juratest og infografik
Ud over den interaktive tidslinje indeholder portalen også en gratis e-bog med 10 tips til sikker virksomhedsdrift, og man kan tage en online juratest, hvor man hurtigt får svar på, om man har den rette virksomhedskonstruktion og styr på de vigtigste dokumenter. Herudover indeholder portalen også en infografik over de mange økonomiske og juridiske fordele, man opnår ved at have en holdingstruktur i sin virksomhed.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce