FinansBureauet

I disse kommuner er salget af villaer steget mest

Salget af villaer går forrygende og er i årets første syv måneder steget med 11 procent i forhold til tilsvarende periode sidste år. Men der er stor forskel på udviklingen i landets kommuner. Det viser en opgørelse fra RealMæglerne.

55 procent. Så meget er antallet af solgte villaer og rækkehuse steget i Ishøj kommune i årets første syv måneder i forhold til samme periode sidste år. Og lige i hælene på Ishøj følger nabokommunen Vallensbæk, som kan fremvise en fremgang i salget på 54 procent. Det viser en opgørelse fra RealMæglerne på baggrund af data fra boligsiden.dk.

”Det er ikke tilfældigt, at det er forstadskommuner som Ishøj og Vallensbæk, der topper listen. Priserne i den indre og nordlige del af hovedstadsområdet er steget meget, og det presser efterspørgslen i retning af de billigere kommuner i regionen”, forklarer CEO Preben Angelo fra RealMæglerne Holding A/S.

Også Høje-Taastrup er at finde på top 10 listen over de største fremgange i villasalget. Det samme er stationsbyer som Ringsted og Køge, der begge er i pendlerafstand til København og derfor også nyder godt af, at ringene breder sig i vandet væk fra de dyre områder i den indre og nordlige del af hovedstadsområdet.

I landet som helhed er der i årets første syv måneder solgt 27557 villaer og rækkehuse. Det er en fremgang på 11 procent i forhold til samme periode i 2016, hvor salget landede på 24932 styk. Og i forhold til de første syv måneder af 2012, hvor der blev solgt 17012 villaer og rækkehuse, er fremgangen på hele 62 procent.  ”Tallene vidner om en fortsat stabil og sund udvikling på boligmarkedet som helhed. Og med udsigt til fortsat lave renter og gode konjunkturer og med afklaring om boligbeskatningen er der ingen grund til at antage, at den positive udvikling ikke skulle fortsætte”, fortæller CEO Preben Angelo fra RealMæglerne Holding A/S

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce