Hop op på cyklen og spar 50 procent på boligen

Hvis du er villig til at cykle 10 kilometer, når du skal ind til centrum af København, får du ikke kun plus på kondi-kontoen, du kan også spare 50 procent på boligkøbet. Det viser en opgørelse fra Boligsiden.dk.10. september, 2017 - kl. 10:00
Forfatter: Boligsiden.dk


Synes godt om Finansbureauet.dk

Del artiklen

Foto: Boligsiden.dk

Med mindre du er særdeles godt bemidlet, er det svært at komme i nærheden af en ejerlejlighed i det centrale København. Men kan du overskue at træde ekstra godt i pedalerne, når du skal rundt, er der mange penge at spare på boligkøbet i hovedstadsområdet.

En ejerlejlighed på 50 kvadratmeter helt inde i Københavns centrum, eller på de indre broområder, koster i gennemsnit 2,2 millioner kroner, viser tal fra Boligsiden.dk. Samme størrelse bolig koster derimod 1,1 millioner kroner i Glostrup og en smule mere i Hvidovre, Herlev og Søborg.

”Du kan hente en markant økonomisk gevinst, hvis du bosætter dig lidt væk fra byen, og i Glostrup lyder besparelsen på hele 50 procent. Der er med andre ord betragtelige summer at spare, og dermed plads i budgettet til at købe en særdeles lækker tohjulet, hvis du rykker lidt længere ud ad S-togsnettet,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

En god investering
Især for studerende er det svært at finde en bolig i København, og selvom otte kilometer til for eksempel Hvidovre kan synes langt, taler vi om en cykeltur, der kan klares på godt en halv time.

”Priserne i områderne beliggende lidt uden for København er ikke kun langt mere appetitlige, de åbner også for muligheden for, at nye boligkøbere kan træde ind på markedet, og måske endda i en tidlig alder,” siger Birgit Daetz og fortsætter:

”Henover de seneste mange år har vi set en stigning i huspriserne på det meste af Sjælland. Den udvikling er betinget af de høje priser i det centrale København, og derfor er det sikkert at sige, at ejerlejligheder, der ligger i cykelafstand fra byen, vil følge den samme gunstige kurve. Der er derfor tale om en ganske udmærket investering.”

LÆS OGSÅ: Priser på lejligheder fortsætter med at stige

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Boligsiden.dk Følg på:

Artiklen er leveret af Boligsiden.dk. Boligsiden.dk får som den eneste boligportal direkte indberetninger fra alle professionelle ejendomsformidlere (boligadvokat og ejendomsmægler) i Danmark. Derfor er Boligsiden.dk den datakilde, der til enhver tid kan tilbyde den mest aktuelle og valide statistik og information om boligmarkedet. 

Vil du skrive for os?

Synes godt om finansbureauet.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen