FinansBureauet

Få lån fra vækstfonden

Der er gode nyheder til landets vækstvirksomheder fra vækstfonden

Få lån fra vækstfonden
Har du en virksomhed i vækst? Så er der gode nyheder fra vækstfonden. Vækstfonden yder nu nemlig lån til små og mellemstore virksomheder. Vækstlån hedder det nye initiativ, som er tiltænkt som en finansieringskilde til sunde virksomhedernes ekspansionsplaner.
 
Vækstlån er resultatet af den kreditpakke som regeringen, V, K og DF vedtog sidste år. En kreditpakke, som giver virksomheder mulighed for at låne til ny vækst og udvikling direkte i Vækstfonden. Kreditpakken giver virksomhederne adgang til såkaldte Vækstlån for i alt 5,5 mia. kr.
 
Vækstlån er tænkt som et supplement til virksomhedens øvrige finansiering, og kan være afgørende for at virksomheden kan få en bank eller anden finansieringskilde med på vognen til at yde den resterende finansiering.   
 
Et Vækstlån kan finansiere alle former for vækst og udvikling af virksomheder. Man kan også anvende Vækstlån som led i at finansiere et ejerskifte.

Fakta om vækstlån:
  • Lånet skal være på min. 2 mio. kr.
  • Man kan anvende lånene til finansiering af etablerede virksomheder med gode vækstplaner, men utilstrækkelige sikkerheder.
  • Lånene står som udgangspunkt bagefter andre lån fra pengeinstitutter og øvrige sikrede kreditorer.
  • Lånene har en større risiko end almindelige banklån, og renten er derfor højere.
  • Lånene ydes direkte af Vækstfonden og er et supplement til virksomhedens øvrige finansiering.
ANNONCE
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce