FinansBureauet

Den nye puristiske Porsche roadster

New York International Auto Show 2015: Verdenspremiere på Boxster Spyder

Den nye puristiske Porsche roadster

Porsche indleder cabrioletsæsonen 2015 med at fejre verdenspremiere på den nye Boxster Spyder. Denne puristiske sportsvogn præsenteres på New York International Auto Show. Den nye topmodel indenfor tosædede cabrioleter bevarer den umiskendelige karakter fra den tidligere Spyder, som allerede har opnået kultstatus. For eksempel skal det klassiske stof-tag stadig åbnes og lukkes med hånden, og modellen fås kun med manuelt gear.

Som en ægte original roadster tilbyder Boxster Spyder en traditionel sportsvogns køreoplevelse, men med super moderne performance. Det betyder en fast sportsundervogn med 20 mm lavere frihøjde, bremser fra 911 Carrera, en mere direkte styring og en 3,8-liters 6-cylindret motor med en ydelse på 375 hk. Førere og passagerer kan således se frem til ægte sportsvognsoplevelser med fremragende køredynamik i den til dato letteste og mest kraftfulde Boxster. Det tager kun omkring 4,5 sekunder for Boxster Spyder at nå fra 0 til 100 km/t og modellens tophastighed er 290 km/t. Brændstofforbrug ved blandet kørsel er 10,1 km/l.

Boxster Spyders karakteristiske design indeholder stilistiske elementer, der udspringer fra de legendariske sports- og racerbiler fra Porsche. F.eks. ses to fremtrædende strømlinede linjer, der strækker sig ned langs modellen fra nakkestøtter til bagenden – dette er elementer fra 718 Spyder fra 1960'erne. Den delvist manuelt betjente letvægtskaleche er velegnet til hverdagsbrug og vækker minder om roadstere fra fortiden, mens finnerne i kalechen, der strækker sig til bilens hæk, giver den karakteristiske silhuet. Både front- og hækdetaljer stammer fra Cayman GT4.

Atmosfæren i kabinen i den nye Boxster Spyder giver en fantastisk følelse, som højner køreoplevelsen og skaber yderligere køreglæde. Fører og passager sidder i letvægts sportssæder med ekstra sidestøtter. Det nye rat har en diameter på 360 mm og er med til at sikre, at den centermotoriserede roadster kan køres præcist og udnytte bilens store smidighed.
I overensstemmelse med modellens puristiske design er hverken radio eller klimaanlæg standardudstyr - dette for at reducere vægten. Dog kan begge elementer bestilles som ekstraudstyr uden merpris, og samtlige optioner til Boxster-audiosystemer er tilgængelige, til med navigationssystemet Porsche Communication Management (PCM).

Den nye Boxster Spyder bliver lanceret i Danmark i juli og kan allerede nu bestilles hos de danske autoriserede Porsche Centre, Porsche Center Sjælland og Porsche Center Jylland. Pris inkl. moms og afgifter fra kr. 1.671.621.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce