FinansBureauet

Corporate Cloud dig vejen ud af it-bekymringerne

Corporate Cloud er fremtiden for større virksomheder, og dansk firma viser vejen

Corporate Cloud dig vejen ud af it-bekymringerne
Den tid hvor firmaer lystigt brænder penge af på servers, datacentre og netværk er ved at være ovre. Fremtiden hedder Corporate Cloud, og et dansk firma har sat nye standarder for komplette og fuldt ud driftede Cloud-løsninger til erhvervslivet.  

En ny cloud-løsning fra GlobalConnect – der er baseret på Crossbeams hardwareplatform og Check Points sikkerhedssoftware – giver store og mellemstore virksomheder og organisationer branchens mest skalerbare, sikre og pålidelige næste-generations cloud-løsning. GlobalConnect garanterer, at danske kunders data aldrig forlader Danmark, og at data opbevares i en privat sky i fuldstændigt adskilte virtualiserede miljøer.

“Vi oplever en stadigt stigende interesse hos danske virksomheder og organisationer for at få hostet deres forretningsdata på en fuldstændig sikker platform. Det er særligt de skaleringsmuligheder, som skyen tilbyder, kombineret med den høje sikkerhed, de sparede omkostninger og muligheden for, at it-afdelingen i stedet kan koncentrere sig om forretningsudviklende aktiviteter, der er årsag til den øgede interesse,” siger Christian Holm Christensen, salgs- og marketingdirektør hos GlobalConnect.
 
GlobalConnects strategiske satsning på hosting-markedet med Corporate Cloud-løsningen betyder, at virksomheden med hjælp fra it-sikkerhedskonsulenterne fra Ezenta besluttede at skifte sin eksisterende platform ud med branchens mest innovative, skalerbare, sikre og pålidelige hosting-platform.

“Kampen om de store og mellemstore danske kunder på hosting-området står på den ene side mellem de cloud-udbydere, der kommer fra servicesiden, og på den anden side cloud-udbydere som os, der kommer fra it-infrastruktursiden,” siger Christian Holm Christensen. “Vi tror på, at vi med GlobalConnects dedikerede fibertransmissionsløsninger og med den ny cloud-platform baseret på ‛state of the art’-teknologierne fra Crossbeam og Check Point står rigtig godt rustet til denne kamp.”

GlobalConnect er Danmarks førende alternative udbyder af fibernet, datacentre og cloud-løsninger. Virksomheden dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 12.000 km langt netværk af optisk fiber og 7.000 m2 datacentre. Virksomheden er danskejet og blev stiftet i 1997 af virksomhedens administrerende direktør, Niels Zibrandtsen. Koncernen omfatter desuden selskaberne GC-BO, SuperTel, it-selskabet Con E Com og medejerskab af selskaberne GigaContent samt Fyns Optiske Net.
ANNONCE
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce