FinansBureauet

Business: Kombiner det bedste fra en tablet og en bærbar computer

Surface Pro 2 er Microsofts bud på fremtidens computer

Business: Kombiner det bedste fra en tablet og en bærbar computer
Kampen om lommen er for længst vundet af smartphones. Men kampen om pladsen i skødet på den forretningsrejsende ombord på business class er i fuld gang. I det ene ringhjørne befinder de bærbare computere sig, og i det andet finder man tablets. Men indenfor det seneste årstid har en ny kombattant for alvor meldt sig i arenaen i form af Surface Pro 2 fra Microsoft.
 
Surface Pro 2 kombinerer det bedste fra de bærbare computere og tablets for de forretningsrejsende. Selv på businessclass kan det være svært at få albueplads nok til at rumstere rundt med en bærbar computer uden at foranledige, at sidemanden pludselig sidder med kaffen i skødet. Og selv de bedste tablets er ikke specielt egnede som arbejdsredskab, når firmaets nye powerpoint præsentation skal udarbejdes ombord på flyet før mødet i New York.
 
Men med en Surface Pro 2 går det hele op i en højere enhed. Med en vægt på under et kilo, en batterilevetid på op til 7 timer, et effektivt fungerende tastatur, god touchscreen, høj skærmopløsning og kraftig processor er den det perfekte valg for den forretningsrejsende i grænselandet mellem tablet og bærbar.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce