FinansBureauet

4 tips: Sådan indretter du din bolig billigst

Det er dyrt at købe bolig, og det bliver ikke billigere af, at den skal indrettes efterfølgende. Det kan dog gøres billigere, end man lige skulle tro. Selvom økonomien ofte er den største hindring, når boligen skal indrettes, så er der mange penge at spare, hvis du tænker i lidt alternative baner. Her får du 4 tips til, hvordan du indretter din bolig på budget. 

#1: Køb brugt
Det første råd er, at du skal købe brugt. Møbler mister hurtigt deres værdi, og det kan stort set ikke betale sig at købe nye møbler – især ikke, hvis du ikke har det helt store, økonomiske råderum. Det gode er dog, at der er masser af muligheder for at købe møbler brugt. Både på nettet, på loppemarkeder og i genbrugsbutikker.

Her kan du være heldig at gøre nogle gode køb, men du skal passe på. Det har aldrig været mere populært at købe brugt, end det er lige nu, hvilket betyder, at der er stor efterspørgsel på brugte møbler. Nogle genbrugsforretninger har regnet ud, at når der er så stor efterspørgsel, kan de lige så godt skrue priserne i vejret.

#2: Flere butikker matcher laveste netpris
I en digital tidsalder, hvor alle kan konkurrere med hinanden på tværs af landet, gælder det om at tilbyde den bedste service og de laveste priser. Derfor er der flere og flere butikker, der matcher laveste netpris. Det kan være en fordel, hvis du eksempelvis skal betale for fragt, hvis du køber fra en webshop, men din lokale forretning har det samme produkt, bare dyrere – hvis du viser dem netprisen på den konkurrerende webshop, får du dit produkt tilsvarende billigt.

Skousen er blandt andet en af de butikker, der matcher laveste netpris – uanset, om det gælder hvidevarer, køkkenmaskiner eller andet.

#3: DIY-løsninger
Hvis ikke du er bekendt med begrebet DIY, så er det en forkortelse for ’Do It Yourself’. Det er den engelske term for ’gør det selv’, og dækker over ting, du selv kan lave. I de fleste tilfælde er det billigere, og du ender ud med en spændende og unik løsning, som ingen andre har. Dog kræver det, at du er lidt ferm med fingrene og har tålmodighed til selv at skabe løsningerne. Er du det, findes der masser af guides på nettet. Du kan også finde inspiration til kreative DIY-projekter på Instagram og Pinterest, der er et socialt medie, hvor brugerne deler links.

#4: Gå på tilbudsjagt
Det kan betale sig at gå på tilbudsjagt. Du finder ofte tilbud på forskellige møbler, interiør og ting til boligen, hvis blot du væbner dig med tålmodighed. Følg med i tilbudsaviserne, hent app’en e-Tilbudsavis, der fås til både Android og iOS-enheder. Her har du mulighed for at søge efter specifikke produkter, du mangler, hvorefter du får vist en oversigt over de butikker, der har tilbud på det produkt, du efterspørger. Det er nemt, og du slipper for at tage ud i butikkerne for at se, om der er tilbud.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce